X

Ώρα Σίλβα 15:50!

Ο Πορτογάλος αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, αν και οι συμπατριώτες του κάνουν λόγο για 3 χρόνια.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Έφθασε η ώρα της άφιξης του Μάρκο Σίλβα στην Ελλάδα. Ο νέος "ερυθρόλευκος στρατηγός" θα προσγειωθεί στις 15.50 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και θα ξεκινήσει το "χτίσιμο" του νέου Ολυμπιακού.

Οι αφίξεις στο "στρατόπεδο" των πρωταθλητών θα έχουν και συνέχεια... Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Κέβιν Μιραλάς, για μία μετεγγραφή που μπορεί να αγγίξει τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όμως, είναι αποφασισμένος να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να... ντύσει και πάλι στα "ερυθρόλευκα" τον Βέλγο επιθετικό.

Η ομάδα του Πειραιά έχει συμφωνήσει με τον Βραζιλιάνο Νενέ και τον Σενεγαλέζο Ντιόπ και περιμένει το "πράσινο φως" του Μάρκο Σίλβα, ώστε να ολοκληρώσει τις δύο μετεγγραφές. Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με την Ξάνθη για τον ταλαντούχο Δημήτρη Γούτα. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 800 χιλιάδες ευρώ για την απόκτηση του πανύψηλου στόπερ, δίνοντας και σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Παράλληλα με τις αφίξεις, θα έχουμε και αναχωρήσεις και η πρώτη από δαύτες δεν θα αφορά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Οι πρωταθλητές γνωστοποίησαν χθες πως απέρριψαν δύο προτάσεις της Φενέρμπαχτσε για τον Σέρβο αμυντικό χαφ.