X

Πειραιώτης και επίσημα ο Καπίνο

Ο 21χρονος διεθνής γκολκίπερ υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για να πετύχει ο Ολυμπιακός όλους τους στόχους του.

Ant1news



Την απόκτηση του νεαρού διεθνούς Έλληνα τερματοφύλακα, Στέφανου Καπίνο, από τη γερμανική Μάιντς ανακοίνωσε και επίσημα την Τετάρτη η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας, που την περίοδο 2011-2014 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, προερχόμενος από τις ακαδημίες των «πράσινων», στις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτης των Πειραιωτών υποσχέθηκε πολλή δουλειά.

«Είμαι ευτυχισμένος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Όλοι μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει αυτός ο Σύλλογος για έναν αθλητή που έχει μεγαλώσει στον Πειραιά και τι σημαίνει γενικότερα για τον ελληνικό αθλητισμό! Θα δώσω τα πάντα για να καθιερωθώ στην ομάδα! Χαίρομαι που θα έχω στο πλευρό μου συμπαίκτες μεγάλης αξίας, αλλά και τον κ. Ράντο που είναι δάσκαλος και σίγουρα θα με κάνει καλύτερο»,  δήλωσε ο Καπίνο.

«Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Ανυπομονώ να δουλέψω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και να δώσω τα πάντα για να πετύχει ο Σύλλογος όλους τους στόχους του», πρόσθεσε ο νεαρός γκολκίπερ.