X

Ολυμπιακός: Ο νυν συναντά τον πρώην!

Ο νέος Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα μετράει δυνάμεις απόψε (20.30) κόντρα στην πανίσχυρη Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη  

Ο νυν θα συναντήσει τον πρώην «ερυθρόλευκο στρατηγό» στο τρίτο και πιο δυνατό φιλικό που έχουν δώσει έως τώρα οι πρωταθλητές Ελλάδος. Η τουρκική ομάδα έχει κάνει «πάταγο» στο μετεγγραφικό παζάρι, αποκτώντας τον «ιπτάμενο Ολλανδό» Φαν Πέρσι και τον πρώην «κόκκινο διάβολο» Νάνι.

Κι αν τα δύο προηγούμενα «τεστ» με Ντούκλα Πράγας και Ρίζεσπορ ήταν περισσότερο για ξεμούδιασμα, το αποψινό θα αποτελέσει «διαγώνισμα» για την ενίσχυση του ρόστερ. Ο Μάρκο Σίλβα θα έχει την ευκαιρία να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, παρότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί «λαβωμένος» από τραυματισμούς. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες 7 ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Μποτία, Σιόβα, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνες, Πουλίδο, Μπενίτες και Μανιάτη. Πάλι καλά που θα πάρει το «βάπτισμα του πυρός» ο Φελίπε Πάρντο.

Στο μέτωπο των μετεγγραφών, οι πρωταθλητές Ελλάδος κινούνται για την απόκτηση του ηγέτη της άμυνας και του «κανονιέρη» της επίθεσης, διαψεύδοντας πως ο επόμενος «ερυθρόλευκος πιστολέρο» θα είναι ένας εκ των Οσβάλντο, Μίτσου και Ράμος. Την ίδια ώρα έχουν πάρει «φωτιά» τα σενάρια που θέλουν υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να καταθέτουν πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση των Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουάκου και Μιλιβόγεβιτς.