X

Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός εν όψει Μπριζ

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν 2-1 από την Ουντινέζε σε φιλική αναμέτρηση στη Λεωφόρο.

Ant1news

Μέτριος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με προβλήματα στην αμυντική και ανασταλτική λειτουργία του, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-2 από την Ουντινέζε σε φιλικό αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ένα δυνατό παιχνίδι που αποτέλεσε γενική δοκιμή πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι Ιταλοί, που "πατούσαν" καλύτερα στο χορτάρι στα πρώτα 45 λεπτά, προηγήθηκαν στο 9΄ με ένα εξαιρετικό γκολ του Μπρούνο Φερνάντες.

Οι γηπεδούχοι έφθασαν στην ισοφάριση με τον Μάρκους Μπεργκ στο 56ο λεπτό. Η πάσα του Λαγού βρήκε τον Σουηδό «ξεχασμένο» στο κέντρο της αντίπαλης άμυνας και εκείνος δε δυσκολεύθηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι παίκτες του Αναστασίου δεν κατόρθωσαν πάντως να διατηρήσουν το ισόπαλο αποτέλεσμα ως το τέλος, αφού στο 76΄ ο Αγκίρε εκμεταλλεύθηκε λάθος του Τριανταφυλλόπουλου και πλάσαρε τον Κοτσόλη για να διαμορφώσει το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βέμερ, Πράνιτς (61΄ Τριανταφυλλόπουλος), Ταυλαρίδης, Σάντσεθ (61΄ Κουτρουμπής), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (61΄ Λουντ), Νίνης (67΄ Πέτριτς), Καρέλης (70΄ Καλτσάς), Μπεργκ.

Ουντινέζε: Καρνέζης, Βαγκέ, Ντανίλο, Ντομίτσι, Εντενίλσον, Μπρούνο Φερνάντες, Πίντσι, Κονέ, Αντνάν, Τερό, Ντούβαν Ζαπάτα.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σκουφέ, Μπαντού, Ερτό, Μέρκελ, Πίρις, Βίντμερ, Βέρε, Πασκουάλε, Πίρις, Αλέξις Ζαπάτα, Αγκίρε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκανέζος διεθνής μέσος Μίκαελ Εσιέν υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς την Τετάρτη στο Μόναχο και μετρά αντίστροφα για την πρώτη εμφάνιση του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.