X

Πίστη για την πρόκριση στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Τρίτη στην κατάμεστη Λεωφόρο τη Μπριζ με στόχο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η ώρα της αλήθειας για τον Παναθηναϊκό έφτασε! Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν το βράδυ της Τρίτης (21:00) στην «καυτή» Λεωφόρο την κυπελλούχο Βελγίου Μπριζ, στην πρώτη αναμέτρηση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρώτος στόχος είναι η διατήρηση του μηδέν στην άμυνα στην προσπάθεια του τριφυλλιού να θέσει τις βάσεις για την πρόκριση, σε δύο παιχνίδια που αξίζουν τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ. Αυτά είναι τα χρήματα που θα βάλει σε πρώτη φάση στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός, εφόσον πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δεν υπολογίζει τους τραυματίες Εσιέν και Τελάντερ, αλλά και τους ανέτοιμους Νάνο – Κλωναρίδη, πήρε 20 παίκτες στην αποστολή. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.

Η πιθανή 11αδα: Στιλ, Βέμερ, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ, Λαγός, Ζέκα, Κουτρουμής ή Ατζαγκούν, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ.