X

Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ

Με το γκολ του Γκάλο, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της Χάποελ Ιερουσαλήμ σε φιλικό προετοιμασίας. Στο νοσοκομείο ο Άρθο.

Ant1news



Χωρίς να αντιμετωπίσει ουσιαστικά προβλήματα από τους αντιπάλους της, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την Χάποελ  Ιερουσαλήμ, δείχνοντας σε ένα ακόμη φιλικό ματς θετικά δείγματα γραφής.

Η «Ένωση», που παρατάχθηκε χωρίς τους Βάργκας και Μπαρόχα, είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, δίχως να απειληθεί, όμως δυσκολεύτηκε να βγάλει φάσεις μπροστά και να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ελάχιστες ευκαιρίες.

Στην επανάληψη οι πολλές αλλαγές από τον Δέλλα επηρέασαν προς στιγμήν το παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων», κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Ισραηλινοί για να κερδίσουν χώρο στο γήπεδο. Η εξέλιξη αυτή, πάντως, δεν άγχωσε τους παίκτες της ΑΕΚ. Η «Ένωση» ηρέμησε σταδιακά το παιχνίδι της και στο 68ο λεπτό έφθασε στο γκολ που αναζητούσε με ένα δυνατό σουτ του Γκάλο μέσα από την περιοχή.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέχισαν να ψάχνουν και ένα δεύτερο γκολ και θα μπορούσαν στο τέλος να το πετύχουν με τον Άρθο, που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Γκρότζισκ προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω αιμόπτυσης που του προκάλεσε ένα χτύπημα στο φιλικό. 

Η σύνθεση της ΑΕΚ: 

Α΄ ημίχρονο: Ανέστης, Βασιλαντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Γιόχανσον, Γροντής, Ζόριτς, Μπαρμπόσα, Κρισάντους. 

Β΄ ημίχρονο: Ανέστης (56' Βούρας), Γκάλο, Λαμπρόπουλος (56' Κολοβέτσιος), Τζανετόπουλος (56' Άρθο), Πεταυράκης (56΄Σοϊλέδης), Κορδέρο, Ανάκογλου (56' Σιμόες), Γροντής (78' Φαγέ), Πλατέλας, Αραβίδης, Τζεμπούρ.