X

Νίκησε και άρεσε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Τβέντε

Με δύο γκολ στο πρώτο μέρος από τους Φορτούνη και Πάρντο, ο Ολυμπιακός συνδύασε αποτέλεσμα και καλό ποδόσφαιρο, επικρατώντας με 2-1 της Τβέντε.

Ant1news



Με μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 την Τβέντε σε φιλικό προετομασίας και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ ζεστοί στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν από την αρχή και είχαν από νωρίς δύο δοκάρια, ένα από σέντρα-σουτ του Πάρντο στο 9΄ κι ένα από πλασέ του Ντουρμάζ στο 22΄. Ακολούθησε ένα χαμένο τετ α τετ με του Πάρντο στο 24΄, όμως οι Πειραιώτες έδειχναν αποφασισμένοι να φθάσουν στο γκολ.

Αυτό ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον εξαιρετικό Φορτούνη, ο οποίος μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Χάρα, έγραψε το 1-0 για την ομάδα του. Η κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με το 2-0 στο 45ο λεπτό από τον Πάρντο, ο οποίος με όμορφο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη, οι πολλές αλλαγές του Μάρκο Σίλβα επηρέασαν τον καλό ρυθμό των Πειραιωτών, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους αντιπάλους τους, με εξαίρεση τη φάση του 77΄ από τον Ζιγέκ, ο οποίος μείωσε σε 2-1 με ένα εντυπωσιακό φαλτσαριστό σουτ. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός είχε στη συνέχεια διπλή ευκαιρία για ένα τρίτο τέρμα, ενώ δεν δυσκολεύτηκε να διατηρήσει τη νίκη μέχρι το τέλος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καπίνο, Ελαμπντελαουί (74' Σάλιακας), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς (46' Ζντιέλαρ), Μπουχαλάκης (46' Κασάμι), Πάρντο (68' Γιαννιώτας), Φορτούνης (46' Φουστέρ), Ντουρμάζ (46' Ντοσεβί), Χάρα (46' Πουλίδο).