X

Σούπερ ο Ατρόμητος, οδεύει ολοταχώς για τα πλέι οφ

Με μία εξαιρετική εμφάνιση ο Ατρόμητος νίκησε με 3-1 την ΑΙΚ στη Στοκχόλμη και έβαλε πλώρη για την επόμενη φάση του Europa League.

Ant1news



Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της ΑΙΚ Στοκχόλμης απέσπασε ο Ατρόμητος, βάζοντας θεμέλιες βάσεις πρόκρισης για την πρόκριση του στα πλέι οφ του Europa League.

Η ομάδα του Περιστερίου με μία τρομερή εμφάνιση έβαλε από την αρχή δύσκολα στους αντιπάλους της και δεν τους άφησε περιθώρια αντίδρασης, παίρνοντας ένα «χρυσό» αποτέλεσμα. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ναπολέονι άνοιξε το σκορ, ενώ ο Μαρσελίνιο στο 15΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντας της σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Η ΑΙΚ, που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει προσωρινά σε 2-1 στο 70ο λεπτό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκόιτομ. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Γκορμπούνοφ είχε αποκρούσει με εντυπωσιακό τρόπο χτύπημα πέναλτι του Πέιβι.

Ο Ατρόμητος… πλήρωσε τους αντιπάλους του με το ίδιο νόμισμα στο 80ο λεπτό, καθώς ο Ούμπιντες ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Μαρσελίνιο, γράφοντας το τελικό 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΙΚ Στοχκόλμης: Κάλγκρεν, Πέιβι, Σάντμπεργκ, Γιόχανσον, Άλεξ Περέιρα, Οφόρι, Ετούχου, Μπλόμπεργκ (57' Ελίασον), Ισιζάκι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (57' Γκόιτομ).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Γοδόι, Ουσέρο, Πίτου Γκαρσία (75' Εμπόου), Ούμπιδες, Μαρσελίνιο (85' Μπρίτο), Ναπολεόνι (93' Μπάλλας).