X

Λύτρωση στο φινάλε και προβάδισμα πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ

Το «χρυσό» γκολ του Λούκας στο 82΄ χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 απέναντι στην Σπαρτάκ Τρνάβα και του έδωσε το προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Με 10 παίκτες από το 2΄ έπαιζαν οι «ασπρόμαυροι».

Ant1news



Παρότι έπαιζε από το 2ο λεπτό με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Βίτορ, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα, παίρνοντας το προβάδισμα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.

Πέρα από την δίκαιη αποβολή του Βιτόρ, που ανέτρεψε τον Μίκοβιτς, μετά από δικό του λάθος, ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε να αντιμετωπίσει και τα λάθος σφυρίγματα των διαιτητών, δεδομένου ότι δεν υπέδειξαν πέναλτι υπέρ των «ασπρόμαυρων» στο 7΄ σε χέρι του Γκρέσκα , ενώ ανέκοψαν λανθασμένα δύο φάσεις της ελληνικής ομάδας στο 23’ και στο 27’ ως οφσάιντ.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο ματς και πίεσε για ένα γκολ, το οποίο τελικά σημείωσε στο 82ο λεπτό χάρη στον Λούκας. Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και έφερε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (73' Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Μακ (78' Μυστακίδης), Κουλούρης (5' Σκόνδρας). 

Σπαρτάκ Τρνάβα: Κάμεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς (20' Στάινχούμπελ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86' Μπάεζ), Βόιτους (74' Χάρμπα), Μίκινιτς.