X

Ένα ματς αξίας 7 εκ. ευρώ!

Η μισή χρονιά είναι για τον Παναθηναϊκό η αποψινή ρεβάνς στο Μπριζ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. 7 εκ. ευρώ διεκδικούν σήμερα οι ''πράσινοι''! Τα πλάνα του Αναστασίου.

Ant1news

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Το τριφύλλι καλείται απόψε στο Μπριζ (21:30) να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια πρόκριση που θα εξασφαλίσει στον Παναθηναϊκό τουλάχιστον 7 εκ. ευρώ αλλά και την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της 3 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η ομάδα θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με επιπλέον 4 εκ. ευρώ. Παράλληλα χωρίς άγχος πλέον, ο Παναθηναϊκός θα πάει για το μεγάλο κόλπο στη συνέχεια με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, κερζίζοντας σε αυτή την περίπτωση πάνω από 10 εκ. ευρώ!

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει για τον αποψινό κρίσιμο αγώνα τον τιμωρημένο Σάντσεθ και τους ανέτοιμους Εσιέν-Νάνο, ενώ προσανατολίζεται στο να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-3-2-1 στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Περίπου χίλιοι Έλληνες φίλαθλοι θα βρεθούν στο Μπριζ στο πλευρό του Παναθηναϊκού.

Η πιθανή 11αδα: Κοτσόλης, Βέμερ, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός, Ζέκα, Νίνης, Καρέλης και Μπεργκ.