X

«Ψυχρολουσία» και αποκλεισμός για τους «πράσινους»

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League. Συνεχίζει στο Europa League.

Ant1news

Εκτός συνέχειας από το Champions League έμεινε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αν και πάλεψαν για 50 λεπτά, παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών της Κλαμπ Μπριζ στο δεύτερο ημίχρονο και γνώρισαν βαριά ήττα με 3-0 στο Βέλγιο, με αποτέλεσμα το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης να καταλήξει στη βελγική ομάδα, που ανέτρεψε το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» στάθηκε πολύ καλά στα πρώτα 50 λεπτά του αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, όμως μετά το πρώτο τέρμα που δέχθηκε στο 53ο λεπτό από κεφαλιά του αμαρκάριστου Κόουλς, «πάγωσε» και έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους της να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αυτό επιβεβαιώθηκε τέσσερα λεπτά αργότερα (57΄) όταν και ο Βάσκες έγραψε το 2-0 για την Μπριζ από εκτέλεση φάουλ. Η μοναδική αντίδραση του Παναθηναϊκού ήρθε στο 61ο λεπτό με τον Καρέλη, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ από κει και πέρα οι φάσεις ανήκαν στους γηπεδούχους, που έψαχναν ακόμη ένα γκολ. Τελικά το πέτυχαν στο 82΄ με το πλασέ του Ουλαρέ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

Πλέον ο Παναθηναϊκός θα παλέψει στα πλέι οφ του Europa League, με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Ο αντίπαλος των "πράσινων" θα γίνει γνωστός στην κλήρωση της Παρασκευής.

 

Οι συνθέσεις:

Μπριζ: Μπρουζέζ, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Μέχελε, Κοουλς, Σίμονς, Βάσκες (84' Βανάκεν), Φόρμερ, Ντε Σούτερ (77' Ουλαρέ), Ντιαμπί, Ντιρκς (67' Εμπομπό).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Βέμερ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Λαγός, Κουτρουμπής (60' Πέτριτς), Ζέκα, Νίνης (73' Λουντ), Καρέλης (73' Κλωναρίδης), Μπεργκ.