X

Συμφώνησε με τους Πειραιώτες ο Καμπιάσο!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την μετεγγραφή του καλοκαιριού μέχρι την επόμενη...

Ant1news



Του Βασίλη Χατζηδάκη

Οι πρωταθλητές Ελλάδος συμφώνησαν με τον Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Αργεντινός σούπερ σταρ αναμένεται στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, βρέθηκε στο Μιλάνο για τις τελευταίες εκκρεμότητες, οι οποίες διευθετήθηκαν και την Παρασκευή ο Αργεντινός μέσος θα προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Οι αμοιβές του 35χρονου θα αγγίξουν τα 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, δίχως να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν θα υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο (ή έναν με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν).

Ο Αύγουστος προμηνύεται «καυτός» για τον Ολυμπιακό, που είναι έτοιμος να πυροδοτήσει «βόμβες» και «βόμβες» στο μετεγγραφικό παζάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον πρώτο σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Ζόνας, που «έβγαλε μάτια» την περσινή χρονιά με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται και οι διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για τον δανεισμό του Ερνάνι. Εκτός κι αν η Έβερτον ρίξει τις απαιτήσεις και ο Κέβιν Μιραλάς επιστρέψει στο λιμάνι της καρδιάς του... Στον Πειραιά κρατούν χαμηλούς τόνους για τον Βέλγο επιθετικό, αφού η συγκεκριμένη τακτική δεν τους βγήκε σε κακό στην υπόθεση Καμπιάσο.