X

Στην Ελλάδα ο Καμπιάσο!

Ευδιάθετος αλλά χωρίς να κάνει δηλώσεις ο Καμπιάσο. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το "χρυσό" του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Στις 14.20 "προσγειώθηκε" στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Εστεμπάν Καμπιάσο και αμέσως πήρε μία πρώτη γεύση από την αγάπη των φίλων του Ολυμπιακού. Παρότι το ραντεβού του Αργεντίνου σούπερ σταρ με τον κόσμο των πρωταθλητών ήταν προγραμματισμένο για τις 19.00 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ, είκοσι περίπου οπαδοί των "ερυθρολεύκων" δεν άντεξαν και πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν το "αλάνι".

Ο έμπειρος αμυντικός μέσος ήταν αρκετά ευδιάθετος, όμως δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην καριέρα του. Ο Καμπιάσο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το "χρυσό" του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα του αποφέρει δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το επίσημο συναπάντημα με το κόσμο της ομάδας του Πειραιά έγινε το απόγευμα στην πλατεία Αλεξάνδρας. Ο Αργεντινός γνώρισε την αποθέωση από τους "ερυθρόλευκους" φιλάθλους όπως είχε συμβεί και πριν από 2 χρόνια με τον Χαβιέ Σαβιόλα.