X

Πρεμιέρα με το δεξί για την Γιουνάιτεντ

Αν και δυσκολεύτηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της Τότεναμ και ξεκίνησαν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ant1news



Νικηφόρα πρεμιέρα πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαμψαν με 1-0 την σθεναρή αντίσταση της Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, ξεκινώντας με το «δεξί» τις υποχρεώσεις τους.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με αυτογκόλ ο Κάιλ Γουόκερ στο 22ο λεπτό του αγώνα.

Η Τότεναμ παρότι ήταν πιο απειλητική στο ξεκίνημα του αγώνα, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε ένα γκολ, σε αντίθεση με τη Γιουνάιτεντ που έστω και με αυτογκολ κατάφερε να προηγηθεί.

Στην επανάληψη, πάντως, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο δημιούργησαν ευκαιρίες, όμως ο Ρομέρο πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

 

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Νταρμιάν (81' Βαλέντσια), Σμόλινγκ, Σο, Κάρικ (60' Σβάινσταϊγκερ), Μπλιντ, Γιανγκ, Μάτα, Σναϊντερλέν, Ρούνεϊ, Ντεπάι (68' Ερέρα).

Τότεναμ: Βορμ, Βέρτονγκεν, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Ντάιερ (77' Αλί), Ντεμπελέ (68' Λαμέλα), Σαντλί, Έρικσεν, Μπενταλέμπ (53' Μέισον), Κέιν.