X

Aνοιχτό παράθυρο για μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Ο αποκλεισμός από τη Μπριζ απογοήτευσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού, την ώρα που η διοίκηση εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην ομάδα και αφήνει ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή. Τα ονόματα που παίζουν.

Ant1news



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε στον Παναθηναϊκό με τη συμμετοχή των Γιάννη Αλαφούζου, Γιάννη Αναστασίου, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου. Συζήτησαν για τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και τονίστηκε ότι το πλάνο που υπάρχει πρέπει να συνεχιστεί, ενώ ξεκαθαρίστηκε ότι δεν πρέπει να χαθεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Καμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν για να μην ...τελειώσει πρόωρα η χρονιά!

Παράλληλα άφησαν ανοιχτό παράθυρο για μεταγραφή, παρά την απώλεια των 3 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League και οι «πράσινοι» εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για τη μεσαία γραμμή και για την επίθεση, ώστε να είναι έτοιμοι αν αποφασιστεί τελικά να γίνει κάποια κίνηση.

Στο τριφύλλι έχει προταθεί ο πρώην μέσος της ΑΕΚ, Ντάνιελ Τόζερ. Ο 30χρονος Ούγγρος διεθνής παίκτης έμεινε ελεύθερος από την αγγλική Γουότφορντ και εξετάζεται η περίπτωση του, ενώ από τη στιγμή που η αγγλική Σάντερλαντ δεν έχει βρει ομάδα για να πουλήσει τον Χάρη Μαυρία, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ο νεαρός επιθετικός.