X

Το Σούπερ Καπ η Μπάρτσα σε έναν τελικό με 9 γκολ!

Συναρπαστικό ματς στην Τιφλίδα, με τη Μπαρτσελόνα να επικρατεί στην παράταση 5-4 της Σεβίλλης και να κατακτά τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν.

Ant1news

Κανείς δεν περίμενε πως η Σεβίλλη θα κατόρθωνε να «επιστρέψει» στο ματς, αφού στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Λουίς Σουάρες είχε ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Όμως, η ομάδα του Έμερι δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με αντεπίθεση διαρκείας έφερε τα πάνω-κάτω και ισοφάρισε 4-4, στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε με το «καλησπέρα», όταν ο Μπανέγα με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 3’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Λιονέλ Μέσι πήρε την κατάσταση πάνω του και με δύο προσωπικά τέρματα (7’ & 16’) έδωσε προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Ο Ραφίνια στο φινάλε του ημιχρόνου πέτυχε το τρίτο γκολ των Καταλανών και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-1.

Στο 52’ ο Λουίς Σουάρες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 για την Μπαρτσελόνα, για να μειώσει ο Ρέγες πέντε λεπτά αργότερα. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72’ μείωσε σε 4-3 και το απίστευτο comeback ολοκληρώθηκε στο 81’ με σκόρερ τον Κονοπλιάνκα.

Στην παράταση ο Πέδρο, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για το Μάντσεστερ, πέτυχε το νικητήριο γκολ (115’) για την Μπαρτσελόνα, χαρίζοντάς της τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της σεζόν.

 

 

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ντάνι Άλβες, Μασεράνο (93’ Πέδρο), Ματιέ, Ινιέστα (63’ Σέρχι Ρομπέρτο), Σουάρες, Μέσι, Ραφίνια (78’ Μπαρτρά).

Σεβίλλη: Μπέτο, Τρεμουλινάς, Ραμί, Κόκε, Κριχόβιακ, Κρον-Ντέλι, Ιμπόρα (79’ Μαριάνο), Ρέγες (68’ Κονοπλιάνκα), Μπανέγα, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (79’ Ιμόμπιλε).