X

Άφαντος ο Τζεμπούρ από την προπόνηση της ΑΕΚ

Επιβεβλημένη η λήψη προληπτικών, αν όχι κατασταλτικών μέτρων σε βάρος του Αλγερινού. Ποιες οι εξελίξεις στο "καυτό" μέτωπο της μεταγραφής του Μπουονανότε.

Ant1news

"Πονοκέφαλος" στην ΑΕΚ προέκυψε ξαφνικά, με την αδικαιολόγητη απουσία του Ραφίκ Τζεμπούρ από την προπόνηση. Ο Αλγερινός δεν εμφανίστηκε το πρωί στα Σπάτα, δεν απαντούσε στις κλήσεις, εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα και μετέβη καθυστερημένα στο προπονητικό κέντρο, όπου γυμνάστηκε μόνος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επιβεβαίωσε το συμβάν αλλά επιφυλάσσεται για τη συνέχεια. Τέτοιου είδους περιστατικά συνήθως περνούν "αναίμακτα" κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά αφενός ο χαρακτήρας του Τζεμπούρ, αφετέρου η συμπεριφορά του στο φιλικό με την Ανόρθωση όταν χτύπησε αντίπαλο, καθιστούν επιβεβλημένη τη λήψη -προληπτικών, αν όχι κατασταλτικών- μέτρων.

Όσον αφορά στο "καυτό" μέτωπο της μεταγραφής του Ντιέγκο Μπουονανότε, ο Αργεντινός έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γρανάδα και από σήμερα το πρωί είναι ελεύθερος. Η ΑΕΚ αναμένει επίσημη ενημέρωση και βρίσκεται σε επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν το ταξίδι του στην Ελλάδα, ώστε να υπογράψει.

Κάθε μέρα είναι πολύτιμη, καθώς ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει μείνει αρκετά πίσω, παρότι γυμναζόταν ατομικά τον τελευταίο μήνα. Φιλόδοξος στόχος της ΠΑΕ είναι να κλείσει από απόψε η άφιξή του, ώστε νωρίς αύριο να υπογράψει και να προλάβει να έχει τουλάχιστον μία πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του στα Σπάτα, καθώς η προπόνηση της Πέμπτης είναι απογευματινή.

Εν τω μεταξύ, από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Βαγγέλης Πλατέλλας λόγω γαστρεντερίτιδας. Προς το παρόν, δεν εκφράζονται ανησυχίες ως προς τη συμμετοχή του στο φιλικό με την Ιντερ, την Κυριακή στην Ανκόνα.