X

"Πρόταση Άρσεναλ για Ρομπέρτο"

«Εμφύλιος» ανάμεσα σε Ρόμα, Ίντερ και Γιουβέντους για τα… μάτια του Αρτούρ Μαζουάκου.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Αγγλικές «σειρήνες» ηχούν στα αυτιά του Ρομπέρτο. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα «Marca», η οποία αναφέρει πως η Άρσεναλ θα κινηθεί για την απόκτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ρήτρα 6 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του «φύλακα-άγγελου» των πρωταθλητών Ελλάδος και ότι ο Ρομπέρτο προορίζεται για εναλλακτική λύση πίσω από τον Πετρ Τσεχ.

Την ίδια ώρα οι Ιταλοί κάνουν λόγο για «εμφύλιο» ανάμεσα σε Ρόμα, Ίντερ και Γιουβέντους για τα… μάτια του Αρτούρ Μαζουάκου. Ο Γάλλος είναι ούτως ή άλλως φευγάτος το τελευταίο διάστημα και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό όπως και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αν επανέλθει η Φενερμπαχτσέ με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Πάντως, οι αφίξεις στον Πειραιά θα είναι περισσότερες από τις αναχωρήσεις. Ο πρώτος που αναμένεται να… ρίξει άγκυρα στο λιμάνι θα είναι ο Βραζιλιάνος Σεμπά. Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο 23χρονος εξτρέμ θα αποκλειστεί από την αποστολή της Εστορίλ για το ματς με τη Μπενφίκα και ότι θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» έναντι 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο τύπος της Αργεντινής υποστηρίζει πως ο Έντερ Μπαλάντα βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, γράφουν πως οι πρωταθλητές έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Ρίβερ Πλέιτ, με ένα ποσοστό μεταπώλησης που αγγίζει το 50%.

Τέλος, ο πρωταθλητής Ελλάδος αντιμετωπίζει σήμερα (18.30)  την εθνική Κατάρ στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας του. Τα έσοδα του αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ελβετία θα δοθούν στην UNICEF.