X

ΠΑΟΚ: Καλή εικόνα και νίκη ζητά ο Τούντορ από τους παίκτες του

«Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο και να είμαστε καλοί αμυντικά», υπογράμμισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Μπρόντμπι.

Ant1news



Σαφές μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ότι πρέπει να παρουσιαστούν 100% συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Πέμπτης (20;00) με την Μπρόντμπι στην Τούμπα, για τα πλέι οφ του Europa League, έστειλε ο Ίγκορ Τούντορ.

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι από εμάς, να δείξουμε ότι γινόμαστε καλύτεροι, ότι προοδεύουμε. Φυσικά περιμένω και ένα καλό αποτέλεσμα, που για εμάς είναι νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Ξέρουμε ότι η Μπρόντμπι είναι καλή ομάδα, πολύ οργανωμένη, αλλά όπως πάντα εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι», ανέφερε σχετικά ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά».

Για το αν το φιλικό στην Βέροια ήταν ένα μάθημα:
«Δεν υπάρχει κάποια μάθημα. Δεν δίνω τόση μεγάλη σημασία σε τέτοια παιχνίδια. Εχουν χαρακτήρα προπόνησης, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις παίκτες και συστήματα, κάτι σαν μία προπόνηση, απλώς, πιο δυνατή. Είμαστε έτοιμοι και περιμένω να δω καλή νοοτροπία, όπως στα προηγούμενα ματς. Πρέπει να αμυνθούμε καλά και οι δέκα και από εκεί και πέρα θα έχουμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ που χρειάζεται«.

Για το περιστατικό με τον Μυστακίδη και την μη συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων:
«Εχει να κάνει με τον σεβασμό στην ομάδα και τον εγωισμό, δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια πράγματα, ειδικά, από τους νεαρούς. Από εκεί και πέρα, είμαι ικανοποιημένος που έχουμε νέους παίκτες κοντά μας. Δυστυχώς, οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Από την Κυριακή και μετά στο πρωτάθλημα θα είναι όλοι στην διάθεσή μας. Φυσικά, έχοντας πέντε-έξι νέους παίκτες πρέπει να αρχίσεις από την αρχή, γιατί πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτά που ζητάμε».

Για την 11άδα και την ετοιμότητα του Κλάους:
«Ο Κλάους δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει αυτή την στιγμή. Εχω 11 παίκτες στο μυαλό μου για αύριο. Ξέρω ποιοι είναι έτοιμοι και ποιοι δεν μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά. Εχω ξεκάθαρη ιδέα για το ποιοι θα παίξουν στο αυριανό παιχνίδι».

Για την πίστη που έχει στο ρόστερ του:
«Σαφώς και θα προτιμούσα να έχω όλους τους νέους παίκτες στη διάθεσή μου. Πιστεύω πραγματικά ότι είμαστε αρκετά καλοί για να περάσουμε στους ομίλους. Εχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές που έχω και θα πάμε στο παιχνίδι όπως είμαστε».

Για το αν θεωρεί πως η Μπρόντμπι είναι ένας εύκολος αντίπαλος:
«Δεν θα συμφωνούσα ότι είναι εύκολο το έργο μας. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις την Μπρόντμπι με την Σπαρτάκ πριν την αντιμετωπίσεις. Εχω δει την Μπρόντμπι σε 2-3 παιχνίδια. Είναι καλά οργανωμένη ομάδα με καλούς παίκτες και παίζει 4-3-3. Αλλάζει κάποια πράγματα όταν επιτίθεται. Εμείς όπως πάντα, όμως, κοιτάζουμε το παιχνίδι μας. Θα πρέπει να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο, να είμαστε καλοί αμυντικά και να έχουμε την νοοτροπία που είχαμε και στα προηγούμενα ματς».

Στην αμυντική λειτουργία στάθηκε και ο Σουηδός τερματοφύλακας Ρόμπιν Όλσεν. «Είναι πάντα σημαντικό να είσαι δυνατός στην άμυνα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που μετρούν τα εκτός έδρας γκολ», τόνισε και αναφέρθηκε στις δύο αναμετρήσεις με την Μπρόντμπι.

Για τα σημεία που πρέπει να δώσει προσοχή ο ΠΑΟΚ:
«Δεν την γνωρίζω τόσο καλά την Μπρόντμπι. Δεν έχω παίξει αντίπαλος, έχω κάποιους φίλους στην Δανία που την ξέρουν, αλλά εγώ δεν την ξέρω».

Για τις υψηλές θερμοκρασίες που θα συναντήσουν οι Δανοί:
«Σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά και εμείς θα πάμε στην Δανία για να παίξουμε σε διαφορετικό κλίμα σε μία εβδομάδα. Εγώ, βέβαια, είναι συνηθισμένος στις θερμοκρασίες της Δανίας. Σίγουρα μπορεί να έχουν πρόβλημα οι της Μπρόντμπι αύριο».

Για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση:
«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Εχω παίξει συμπαίκτης με έναν παίκτη της Μπρόντμπι και ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση. Πρέπει να τους σταματήσουμε, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».

Για το ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Τούμπα:
«Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Ισως είναι καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι να είναι στην έδρα σου αλλά δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε».