X

Λευκή ισοπαλία στο Αζερμπαϊτζάν

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την Καμπάλα και η πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα κριθεί στη Λεωφόρο.

Ant1news

Με αρκετές εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός στο Αζερμπαϊτζάν, αφού ο Αναστασίου άφησε στον πάγκο τον Μάρκους Μπεργκ και τον Σωτήρη Νίνη.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν καλά και στο 16ο λεπτό είχαν δοκάρι σε σουτ του Πέτριτς. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και δημιούργησαν ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Στιλ. Σουτ του Καρέλη στο 40’ απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ της Καμπάλα.

Σπουδαία ευκαιρία να αποδράσει με τη νίκη από το Αζερμπαϊτζάν είχε ο Παναθηναϊκός στο 80ο λεπτό, όταν ο Πέτριτς βρήκε ωραία τον Μπεργκ, ο οποίος σούταρε για να αποκρούσει με το πόδι ο Μπεζοτόσνι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροβ, Ράφαελ, Σαντίγκοβ, Ζετς (58’ Ζαργκάροβ), Γκάι, Ζενιόβ, Ντοντό, Αντόνοβ (90’ Μαμάντοβ).

Παναθηναϊκός: Στιλ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Νάνο, Ζέκα, Βέμερ, Λουντ (67’ Ατζαγκούν), Καλτσάς (76’ Λαγός), Πράνιτς, Καρέλης (58’ Μπεργκ), Πέτριτς.