X

“Πέταξε” στους ομίλους του Europa League

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ διέλυσε τη Μπρόντμπι με 5-0 και μετέτρεψε τον επαναληπτικό σε εκδρομή στη Δανία. Χατ-τρικ ο Μακ.

Ant1news

«Οδοστρωτήρας» ο ΠΑΟΚ, «ισοπέδωσε» τη Μπρόντμπι, προσφέροντας πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ στους φίλους του. Το τελικό 5-0 δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο στους Δανούς στη ρεβάνς και ο ΠΑΟΚ έβαλε ήδη στο «τσεπάκι» το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά, ο Δικέφαλος του Βορρά έκλεισε την Μπρόντμπι στα καρέ της και μέσα στο πρώτο 15λεπτο δημιούργησε απειλητικές καταστάσεις για να πετύχει γκολ.

Το σκορ άνοιξε στο 17’ ο Μακ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κάτσε σημάδεψε το δοκάρι. Στο 36’ ο Πέλκα διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και στο 51ο λεπτό ο Ροντρίγκες ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Η ομάδα του Τούντορ πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ έχασε και πέναλτι (89’) με τον Κάτσε. Στο 80’ και στο 82’ ο Μακ σημείωσε δύο όμορφα τέρματα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κόστα, Βίτορ, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης (84’ Κοροβέσης), Κάτσε, Τζιόλης, Πέλκας (67’ Σαββίδης), Ροντρίγκες (72’ Μυστακίδης), Μακ.

Μπρόντμπι: Ρονόου, Άλμπρεχτσεν, Χολστ (42’ Ντούμιτς), Λάρσον, Ντουρμισί, Άγγερ, Όρνσκοφ, Πίρι (75’ Νόεργκαρντ), Πούκι, Έρικσον, Ελμάντερ (58’ Σβαρτς).