X

Ολυμπιακός: Και Ερνάνι και Πιζάρο!

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος άναψε το «πράσινο φως» για την ενίσχυση των «ερυθρολεύκων».

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει με εντυπωσιακό τρόπο τις μετεγγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση του Ερνάνι από την Πόρτο και του Περουβιανού σούπερ σταρ Κλαούντιο Πιζάρο. Η κλήρωση με τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ) όχι μόνο δεν έκοψε την «όρεξη» του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδος άναψε το «πράσινο φως» για την ενίσχυση των «ερυθρολεύκων».

Ο Ερνάνι αποτελεί τον διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα για τη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Μέχρι πρότινος η Πόρτο έβαζε σημαντικά οικονομικά εμπόδια για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του 24χρονου Πορτογάλου. Όμως, ο Ερνάνι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «δράκων», Χουλέν Λουπετέγκι και ο Ολυμπιακός φουλάρει για την απόκτηση του είτε με μετεγγραφή είτε με δανεισμό.

Ενίσχυση, όμως, θα έχουμε και στην γραμμή «κρούσης». Οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον Κλαούντιο Πιζάρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μπάγερν Μονάχου. Παρότι ο Περουβιανός βαδίζει στα 36 του χρόνια, θεωρείται μία εξαιρετική περίπτωση, για να γίνει ακόμη πιο ισχυρή η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού.