X

Ξέσπασαν οι «πράσινοι», «διπλό» για Παναιτωλικό και Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός συνέτριψε με 4-0 την Καλλονή, ενώ σπουδαίες εκτός έδρας νίκες πήραν ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος απέναντι σε Αστέρα και Ηρακλή, αντίστοιχα.

Ant1news



Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Σούπερ Λίγκα πήρε ο Παναθηναϊκός. Λίγα 24ωρα μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από το Europa League, οι «πράσινοι» ξέσπασαν στην Καλλονή, επικρατώντας με 4-0 στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα γκολ των «πράσινων», που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, σημείωσαν ο Καρέλης στο 8ο λεπτό, ο Μπεργκ στο 31΄, ο Ταυλαρίδης στο 57΄, ενώ ο Πέτριτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 80΄.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς (72' Νάνο), Λαγός, Ζέκα, Νίνης (17' Πέτριτς), Αμπέντ, Καρέλης (78' Καλτσάς), Μπεργκ.

Καλλονή: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα (54' Μάρκοβιτς), Αντέντζο, Αναστασιάδης, Κρολ, Κεϊτά, Γιουκάρης (65' Γεωργίου), Καλτσάς, Ελακόπουλος (77' Ξύδας), Μανούσος.

 

Την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα πήρε την ίδια ώρα ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου, με μία παθιασμένη εμφάνιση στην Τρίπολη, επικράτησε με 2-0 του Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα, υποχρεώνοντας τους Αρκάδες στην πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Το σκορ για τον Παναιτωλικό άνοιξε στο 34ο λεπτό ο Ουαρντά, ενώ τη νίκη των φιλοξενούμενων σφράγισε στις καθυστερήσεις (90+6΄) ο Λούκας Βιγιαφάνες.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Κοσίτσκι, Κιτόκο (64' Μούκαμ), Γιαννούλης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Φούντας, Γιάννου, Λανθαρότε, Μάσα (75' Σκούρτη).

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Παπάζογλου, Μάκος, Μπεχαράνο, Πάουλο, Ουαρντά, Κάπελ (81' Ρουσκουγιέδα), Μαρκόφσκι.

 

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε επίσης ο Πανιώνιος. Με ένα γκολ του Μπακασέτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+3΄), οι «κυανέρυθροι» πέρασαν νικηφόρα με 1-0 από την έδρα του Ηρακλή, παίρνοντας το πρώτο τους «τρίποντο» και υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τον «Γηραιό» στην πρώτη του φετινή ήττα.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Αργυρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62ο λεπτό για τον Πανιώνιο, όμως δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα να απωλέσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς στην έδρα τους.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Ιντζόγλου (65' Μπουλούτ), Λάζαρ (23' Πουρτουλίδης), Τσιλιανίδης, Κυριακίδης, Ρομάνο (46' Χαντί), Περόνε.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (79' Μητρόπουλος), Μπουμάλ, Μπακασέτας (67' Βλάχος), Ανσαριφάρντ (56' Καραμάνος).