X

Λευκή ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την Καμπάλα στο Μπακού. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ντόρτμουντ νίκησε 2-1 την Κράσνονταρ.

Ant1news

Τον πρώτο του βαθμό στους ομίλους του Europa League κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Καμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν.

Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού ανήκε στον Δικέφαλο του Βορρά. Στο 19’ ο Μακ δεν κατάφερε να πλασάρει, ο Ροντρίγκες ακολουθούσε τη φάση και έπιασε το σουτ, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε.

Η Καμπάλα είχε την πρώτη της καλή φάση στο 53’ όταν έπειτα από σέντρα του Ντοντό, κεφαλιά του Ζενιόφ έφυγε λίγο άουτ. Επικίνδυνη στιγμή είχε και στο 67’ με τον Όλσεν να προλαβαίνει τον Περέιρα με υπερπροσπάθεια και να κρατάει ανέπαφη την εστία του ΠΑΟΚ. 

Η ομάδα του Τούντορ έχασε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να αποδράσει με το τρίποντο από το Μπακού, αλλά ο Μακ δεν κατάφερε μέσα από την περιοχή να νικήσει με σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βερνιντούμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Ντοντό (83’ Ζαργκάροφ), Γκάι, Μέζα, Ζετς (46’ Περέιρα), Ζενγιόφ, Αντόνοφ.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης, Σάμπο (84’ Ζάιρο), Πέλκας (76’ Γκολάσα), Ροντρίγκες, Μακ, Αθανασιάδης (59’ Μπερμπάτοφ).

 

Στο άλλο ματς του ομίλου του ΠΑΟΚ, η Μπορούσια Ντόρτμουντ επιβλήθηκε δύσκολα 2-1 της Κράσνονταρ. ΟΙ Ρώσοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν στο 12' με τον Μαμάγεφ. Οι Γερμανοί, όμως, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και με τα γκολ των Γκίντερ (45') και Παρκ (90') πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Βαθμολογία στον 3ο Όμιλο του Europa League

  1. Ντόρτμουντ    3
  2. ΠΑΟΚ            1
  3. Καμπάλα       1
  4. Κράσνονταρ  0