X

Η «αντρίκια» συγνώμη του διαιτητή on air (βίντεο)

Δείτε πως παραδέχθηκε το λάθος του ο διαιτητής που σφύριξε ανύπαρκτο πέναλτι στο 90’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ant1news

Αυτό που τελικά θα μείνει στη μνήμη των Τούρκων φιλάθλων δεν είναι το πέναλτι «φάντασμα» που καταλόγισε ο διαιτητής της αναμέτρησης Κασίμπασα  - Ρίζεσπορ, στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο διαιτητής παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε συγνώμη.

Ο Ντενίζ Τσομπάν ανακάλυψε… πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Κασίμπασι, για την Ρίζεσπορ. Το πέναλτι ήταν εύστοχο και με αυτό τον τρόπο διαμορφώθηκε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Κασίμπασα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, όταν ο διαιτητής, ο οποίος προφανώς είχε δει στο βίντεο την επίμαχη φάση, διέκοψε τις δηλώσεις του και είπε μπροστά στις κάμερες, «Ζητώ συγγνώμη από σας, την ομάδα σας, τη Ρίζεσπορ, την τουρκική ομοσπονδία και την επιτροπή διαιτησίας. Θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου στη διαιτησία μετά από αυτό».

Ο προπονητής της Κασίμπασα εμβρόντητος αποδέχτηκε τη συγνώμη και είπε,  «Όλοι κάνουμε λάθη, το γεγονός όμως ότι είχες το θάρρος να έρθεις εδώ και να το παραδεχτείς δείχνει πως έχεις σεβασμό. Μη λες ότι θα εγκαταλείψεις τη διαιτησία, το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη περισσότερους ανθρώπους σαν κι εσένα», δίνοντας ταυτόχρονα το χέρι του στον διαιτητή.