X

"Πεντάσφαιρος" ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο

Ο Πανιώνιος διέλυσε με 5-1 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και πέτυχε την 3η του φετινή νίκη στη Σούπερ Λίγκα.

Ant1news



Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Πανιώνιος τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Με μία εξαιρετική εμφάνιση, οι «κυανέρυθροι» συνέτριψαν με 5-1 την ομάδα του Αγρινίου, φτάνοντας τις τρεις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το 24ο λεπτό του αγώνα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 4-0. Ο Βιγιάλμα στο 7΄ έγραψε το 1-0, ο Μπουμάλ στο 10΄ έκανε το 2-0, ο Μπακασέτας διεύρυνε το σκορ στο 15΄ σε 3-0, ενώ και πάλι ο Μπουμάλ στο 24΄, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έγραψε το 4-0, «καθαρίζοντας» το «τρίποντο» για τον Πανιώνιο.

Ο Παναιτωλικός το μόνο που κατάφερε στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν να μειώσει σε 4-1 στο 66΄ με τον Βιγιαφάνες, ενώ το τελικό 5-1 υπέρ των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε ο Ανσαριφάρντ στο 83΄.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κούσας, Μπεχαράνο Ντιέγκο (46' Βασιλείου), Βιγιαφάνες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι (75' Πάουλο), Μπεχαράνο Ντάνι, Ρουμπουλάκου (22' Ρουσκουγιέδα), Ουαρντά

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Οικονόμου (75' Τασουλής), Κόρμπος, Σιώπης, Μπουμάλ, Μπακασέτας (85' Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (75' Ανσαριφάρντ), Καραμάνος