X

«Λύτρωση» με Τελάντερ για τον Παναθηναϊκό στη Ξάνθη

Σπουδαίο "διπλό" με 1-0 απέναντι στη Ξάνθη πήρε ο Παναθηναϊκός χάρη στο γκολ του Τελάντερ στο 83΄.

Ant1news



Με «λυτρωτή» τον Τελάντερ, που σημείωσε το πρώτο του γκολ με την φανέλα του «τριφυλλιού», ο Παναθηναϊκός έκαμψε με 1-0 τη σθεναρή αντίσταση της Ξάνθης στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και με την 5η φετινή νίκη του στο πρωτάθλημα έπιασε, έστω και προσωρινά, τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σε ένα σχετικά ισορροπημένο παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, ο Δανός αμυντικός ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ για τους «πράσινους» στο 83ο λεπτό.

Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νάνο, ο Τελάντερ, που είχε και εξαιρετική αμυντική παρουσία, νίκησε την άμυνα της Ξάνθης και με μία δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσενάμο, χαρίζοντας μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη: Τσενάμο, Μπέρτος (86' Νιέτο), Γουάλας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ερεα, Φλίσκας, Καπετάνος (63' Κρίστοφερ), Λισγάρας, Ντιμιτρόφ (57' Μπαξεβανίδης)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Τελάντερ, Ταυλαρίδης (63' Σάντσεθ), Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Καλτσάς (59' Καρέλης), Μπεργκ.