X

Το «διπλό γοήτρου» ψάχνει η Εθνική στο Μπέλφαστ

Τέλος στο σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη θέλει να βάλει απόψε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία αντιμετωπίζει στο Μπέλφαστ την Βόρεια Ιρλανδία, στις 21:45.

Ant1news

Το αποψινό παιχνίδι στο Μπέλφαστ έχει βαθμολογικό κίνητρο μόνο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είναι εδραιωμένοι στην κορυφή του ομίλου μας και με νίκη θα πανηγυρίσουν από σήμερα την πρόκριση τους στην τελική φάση του Euro 2016.

Η Εθνική μας όμως μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο καθώς παλεύει πλέον για την υπόληψη της μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα που εκτός των άλλων έχουν πλήξει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των διεθνών μας.

Ο Κώστας Τσάνας δεν έχει στη διάθεσή του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο αλλά και τον Κώστα Μανωλά, κάτι που σημαίνει ότι παρτενέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Μόρας. Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Τοροσίδη και Χολέμπας στα άκρα. Τζιόλης, Σάμαρης και Κονέ θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Φορτούνη, Μήτρογλου και Καρέλη.