X

Θα καθυστερήσει κι άλλο η επιστροφή του Εσιέν

Αγώνα δρόμου κάνει ο Μπεργκ για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.

Ant1news

Αναβάλλεται συνεχώς η επιστροφή του Μικαέλ Εσιέν στους αγωνιστικούς χώρους και πλέον υπάρχει έντονος προβληματισμός στο «τριφύλλι» για το πότε το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.

Ο Γκανέζος συνεχίζει να προπονείται ατομικά, καθώς ενοχλείται ακόμα από διάταση στους κοιλιακούς. Αυτό σημαίνει ότι για 10-15 ημέρες ο Εσιέν δεν πρόκειται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

Στον αντίποδα ο Μάρκους Μπέργκ, επιδίδεται σε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ. Ο Σουηδός επιθετικός πήρε άδεια για να παραμείνει στην πατρίδα του ως την Πέμπτη, συνεχίζοντας εκεί την θεραπεία του και θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Αν δεν τα καταφέρει τότε ο πιθανότερος αντικαταστάτης του στην γραμμή κρούσης θα είναι ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος στο ματς με την Ξάνθη έμεινε στον πάγκο. Ο Γιάννης Αναστασίου περιμένει και την επιστροφή των διεθνών, Πράνιτς, Αμπέντ και Λουντ για να κάνει τις οριστικές δοκιμές του.

Επίσης έχει ξεκινήσει ένας νέος κύκλος επαφών με τον Νταβίντ Μέντες, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί το συμβόλαιο του, κάτι που δεν έγινε εφικτό το καλοκαίρι.