X

Συνελήφθη ο Σισέ για «ροζ εκβιασμό» του Βαλμπουενά

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού συνελήφθη μαζί με άλλα τέσσερα, από την Αστυνομία των Βερσαλλιών, για απόπειρα εκβιασμού του ποδοσφαιριστή της Λιόν.

Ant1news

Εμπλοκή σε σκάνδαλο εκβιασμού με …ροζ αποχρώσεις φαίνεται πως είναι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία των Βερσαλλιών, ως πρωταγωνιστής μιας εξαιρετικά περίεργης ιστορίας.

Πρωταγωνιστές είναι ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και ο ποδοσφαιριστής της Λιόν Ματιέ Βαλμπουενά, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, η οποία δημοσιεύει την είδηση περί σκανδάλου εκβιασμού με θύμα τον Βαλμπουενά και θύτη τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Σύμφωνα με το άρθρο, ο Σισέ φαίνεται να εκβίαζε τον Βαλμπουενά, απειλώντας τον με «ροζ» DVD, το οποίο είχε στην κατοχή του και στο οποίο απεικονιζόταν ο Βαλμπουενά σε ιδιαίτερες στιγμές με τη σύντροφο του.

Η αστυνομία των Βερσαλλιών, η οποία διεξάγει την εν εξελίξει έρευνα για το περιστατικό, συνέλαβε σήμερα το πρωί τον Σισέ και ακόμη τέσσερα άτομα που φέρονται ως συνεργοί του.