X

Με Ντουρμάζ στο ντέρμπι o Ολυμπιακός!

Διαψεύδοντας τις εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ των "ερυθρόλευκων", ο Σουηδός είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Το είπε και το έκανε!

Παρότι τα προγνωστικά ήταν εναντίον του και οι γιατροί επιφυλακτικοί, ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε την έκπληξη και "κέρδισε" μία θέση στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 20:30 του Σαββάτου. 

Ο Τζίμι το ήθελε σαν τρελός και το κατάφερε, αν και ουδείς περίμενε την προηγούμενη Κυριακή, μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Σουηδίας με το Λιχτενστάιν,  ότι θα προλάβει το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής, ούτε καν την 8η στροφή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Μαζί με τον Σουηδό, στην «ερυθρόλευκη» αποστολή βρίσκεται ο Φελίπε Πάρντο.

Αντιθέτως, εκτός «μάχης» έμεινε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός επέστρεψε καταπονημένος στο Ρέντη από τις υποχρεώσεις της εθνικής του ομάδας και ο Μάρκο Σίλβα προτίμησε να τον προφυλάξει.οι παίκτες που είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού:

Μποτία, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Κολοβός, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.