X

Ηρακλής - ΠΑΟΚ: Ντέρμπι “απο τα παλιά” στην Θεσσαλονίκη

Με τέσσερα "δυνατά" ματς, συνεχίζεται η 7η αγωνιστική, που σημαδεύτηκε απο τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ και το «7 στα 7» των ερυθρόλευκων.

Ant1news

Με ένα «Σαλονικιώτικο» ντέρμπι ...από τα παλιά συνεχίζεται η 7η αγωνιστική της Super League, καθώς σήμερα ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΠΑΟΚ.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Βέροια φιλοξενεί τον Ατρόμητο, ο Αστέρας Τρίπολης την Ξάνθη και ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Η αγωνιστική σημαδεύτηκε από την νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ με 4-0, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν την …άπταιστη διαδρομή τους στο φετινό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους, με 7 νίκες σε 7 αγώνες.

Ο Κώστας Φορτούνης χτύπησε δις και έφτασε τα 7 γκολ, ενώ στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ ανέβηκε – με 5 τέρματα - ο 22χρονος Τάσος Μπακασέτας του Πανιωνίου.

Οι «Νεοσμυρνιώτες» κέρδισαν την Καλλονή και έπιασαν  την ΑΕΚ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στα Χανιά, αντί για ντέρμπι παραμονής, οι θεατές παρακολούθησαν «παράσταση για ένα ρόλο», με πρωταγωνιστή στο ...εμφατικό 4-0 του Πλατανιά επί του Πανθρακικού ούτε τον σκόρερ του πρώτου τέρματος Τσουράκη ούτε τον Γουνδουλάκη που έκανε χατ-τρικ σε ασίστ, αλλά τον Λούκα Μιλούνοβιτς.

Ο Σέρβος «ζωγράφισε» δις, πριν ο Ράμος ρίξει την τελευταία «μπαλωθιά» των Κρητικών, οι οποίοι όχι μόνο έσπασαν το ρόδι στις νίκες, αλλά σημείωσαν περισσότερα γκολ από όσα είχαν πετύχει στα πρώτα ματς.

Η αυλαία της αγωνιστικής πέφτει αύριο στην Λεωφόρο, όπου ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ΠΑΣ Γιάννενα.