X

Πάρντο: Πάμε για τους 3 βαθμούς

O Ολυμπιακός «πέταξε» λίγο πριν της 11 το πρωί για το Ζάγκρεμπ, ενόψει του αυριανού ματς με τη Ντινάμο.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Χωρίς τον Εστεμπάν Καμπιάσο αλλά με πίστη για μία ακόμη μεγαλειώδη «απόδραση», ο Ολυμπιακός «πέταξε» λίγο πριν της 11 το πρωί για το Ζάγκρεμπ, ενόψει του αυριανού ματς με τη Ντινάμο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα χαμόγελα περίσσευαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος, απόρροια της άπταιστης διαδρομής των «ερυθρολεύκων» σε Ελλάδα και Ευρώπη μετά την ήττα από τη Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο. 

Αισιόδοξος για την επίτευξη του πολυπόθητου «διπλού» στην Κροατία παρουσιάστηκε ο Φελίπε Πάρντο, χαρακτηρίζοντας τη Ντινάμο ως ένα δύσκολο αντίπαλο: «Η ομάδα είναι καλά, είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη, έχει ψηλά το κίνητρο σε αυτό το παιχνίδι. Κερδίσαμε ένα πολύ σημαντικό αγώνα στο πρωτάθλημα, ξέραμε ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος όπως η ΑΕΚ, όμως τα καταφέραμε και τώρα είμαστε πανέτοιμοι για τον επόμενο στόχο μας, έχουμε πολύ ψηλό κίνητρο και πάλι, για τον αγώνα απέναντι στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. 

Γνωρίζουμε πως είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, είναι καλή ομάδα και γι' αυτό το λόγο βρίσκεται στο Champions League. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι εμείς όμως είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε δουλέψει πολύ μέσα στην εβδομάδα, έχουμε μελετήσει καλά τον αντίπαλό μας, πάμε λοιπόν για τους τρεις βαθμούς με πολύ προσπάθεια, με αυτοθυσία και με πολύ αγώνα μέσα στο γήπεδο. 

Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, δεν πρέπει να στεκόμαστε σε ένα παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη υπευθυνότητα, έχουμε πολύ όρεξη να πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς όμως δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. Πρέπει να έχουμε όλη την όρεξη να τα δώσουμε όλα ξανά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε τι έχει γίνει».

Με την αποστολή δεν ταξίδεψε ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική στην χθεσινή προπόνηση. Στην Αθήνα έμειναν ακόμη οι Μανιάτης, Μπουχαλάκης και φυσικά οι Ντουρμάζ, Φουστέρ και Αυλωνίτης που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. 

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ομάρ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας και Βούρος.