X

Δακρυσμένος ο Σισέ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του (βίντεο)

Ο Γάλλος φορ σε αποκλειστική συνέντευξη στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό «Canal+», ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποσύρεται οριστικά από τα γήπεδα.

Ant1news

Τελευταία σεζόν ήταν η περασμένη στη σπουδαία καριέρα του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος φορ σε αποκλειστική συνέντευξη στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό «Canal+», δακρυσμένος, ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποσύρεται οριστικά από τα γήπεδα. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο άνθρωπος που τον ανέδειξε στην Οσέρ, Γκι Ρου, τον ρώτησε αν θα παίξει ξανά. Τότε ο Σισέ βούρκωσε κι αφού πήρε μερικά δευτερόλεπτα για να βρει τη φωνή του ανακοίνωσε το τέλος.

«Ποδόσφαιρο τέλος. Το σώμα λέει στοπ, οπότε τώρα τελείωσε. Πρέπει να ακούμε το σώμα μας. Τον Γενάρη θα κάνω και μια επέμβαση στον γοφό και δεν θα μπορώ να προπονηθώ σε υψηλό επίπεδο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σισέ.

Ο 34χρονος διεθνής επιθετικός, γνωστός στην Ελλάδα από την επιτυχημένη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αποσύρεται γιατί το πρόβλημα στο ισχίο δεν του επιτρέπει να συνεχίσει την καριέρα του και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Γάλλος σταρ από το 1998 στην «πλούσια» καριέρα του αγωνίστηκε στις Οσέρ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Σάντερλαντ, Παναθηναϊκό, Λάτσιο, ΚΠΡ, Αλ-Γκαράφα, Κουμπάν και Μπαστιά.