X

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Δέλλας

Την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ υπέβαλε ο Τραϊανός Δέλλας. Χρέη υπηρεσιακού αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς. Επαφές με Χιμένεθ.

Ant1news

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτηση του και αυτή έγινε δεκτή από την διοίκηση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.

Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς».

«Παίζει δυνατά» η επιστροφή του Χιμένεθ

Στην ΑΕΚ έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές για την επόμενη ημέρα και οργιάζουν οι φήμες για επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ισπανού, επί των ημερών του οποίου κατακτήθηκε ο τελευταίος τίτλος της ομάδας.