X

Θεμέλια πρόκρισης έβαλε ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Ζάγκρεμπ. Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, η Άρσεναλ νίκησε 2-0 τη Μπάγερν.

Ant1news

Χάρη σε μία εκπληκτική προσωπική ενέργεια του Ιντέγε Μπράουν ο Ολυμπιακός πήρε μία υπερπολύτιμη εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά και την άλωση του «Emirates» την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Κροάτες είχαν δύο δοκάρια (52’ και 77’), αλλά και ο Ολυμπιακός είχε τις δικές του ευκαιρίες για να σκοράρει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 53’ ο Ιντέγε έκανε από κοντά προβολή, αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτα. Στο 79 ο λεπτό, όμως, ο φορ του Ολυμπιακού έδειξε δείγματα της μεγάλης κλάσης του, επιχειρώντας επέλαση από τα αριστερά και σκοράροντας από πολύ πλάγια θέση. Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη, σουτ του Σεμπά απέκρουσε δύσκολα ο γκολκίπερ της Ντινάμο.

Στο άλλο ματς του 6ου Ομίλου, η Άρσεναλ επιβλήθηκε με 2-0 της Μπάγερν Μονάχου, με τα τέρματα των Ζιρού (77') και Οζίλ (90').

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ου ΟΜΙΛΟΥ

  • 6 Μπάγερν Μονάχου
  • 6 Ολυμπιακός
  • 3 Άρσεναλ
  • 3 Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντινάμο Ζάγκρεμπ: Εντουάρντο, Ματσέλ, Σάντος, Ταραβέλ, Πίβαριτς, Άντολιτς, Ρογκ (87' Τσόριτς), Μασάδο, Φερνάντες (73’ Ενρίκες), Σουντανί, Χόντζιτς (61’ Πιάτσα).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Σιόβας, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης (72’ Τσόρι Ντομίνγκες), Σεμπά (90' Ντα Κόστα), Πάρντο (82’ Σαλίνο), Ιντέγε.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης:

5ος ΟΜΙΛΟΣ
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ-Μπαρτσελόνα: 0-2
Λεβερκούζεν-Ρόμα: 4-4

6ος ΟΜΙΛΟΣ
Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου: 2-0
Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός: 0-1

7ος ΟΜΙΛΟΣ
Ντιναμό Κιέβου-Τσέλσι: 0-0
Πόρτο-Μακάμπι Τελ Αβίβ: 2-0

8ος ΟΜΙΛΟΣ
Βαλένθια-Γάνδη: 2-1
Ζενίτ-Λυόν: 3-1