X

Ευρωπαϊκές μάχες για ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης

Την πρώτη τους νίκη στο Europa League, αναζητούν σήμερα ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης.

Ant1news

Να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα θα επιχειρήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ και να πάρει τη νίκη απέναντι στην ρωσική Κράσνονταρ, η οποία θα είναι η πρώτη του στην φάση των ομίλων και θα του επιτρέψει να ατενίσει το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο Τούντορ φέρεται αποφασισμένος να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και αναμένεται να παραταχθεί με τον Γλύκο στην εστία και τους Μαλεζά, Βίτορ και Κόστα στην άμυνα. Οι Σάμπο και Κάτσε θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Ροντρίγκες και Σκόνδρα στα άκρα. Ο Πέλκας θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Αθανασιάδης και Ζάιρο.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22:05 κι αν ο ΠΑΟΚ πάρει το τρίποντο θα σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του.

Ο Αστέρας Τρίπολης θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ (20:00) κι έχοντας μόλις ένα βαθμό στο ενεργητικό του το θετικό αποτέλεσμα αποτελεί μονόδρομο αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Βεργέτης έδωσε τον τίτλο του φαβορί στον ΑΠΟΕΛ και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα σε σχήμα 4-5-1. Την εστία του Αστέρα θα υπερασπιστεί ο Θεοδωρόπουλος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Αλόκο, Σανκαρέ και Γιαννούλης. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας και Χαμντανί, με τον Μάσα και τον Μπερτόλιο στα πλάγια.

Οργανωτικό ρόλο θα έχει ο Τορμένα, με τον Γιάννου να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοσίτσκι, Καπετάνος, Γιαννούλης, Δημούτσος, Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Λανθαρότε, Φερνάντεζ, Φούντας, Σκούρτης, Γκοϊάν και Ζησόπουλος.