X

Η ΑΕΚ κράταγε το… «ρόπαλο» στο ΟΑΚΑ

Η Ένωση, με ηγέτη τον Μάνταλο, πρόσφερε γκολ και θέαμα στο ΟΑΚΑ «σκορπίζοντας» 5-1 τον Ηρακλή.

Ant1news


Ποδοσφαιρικό εγωισμό μεγάλης ομάδας έβγαλε η ΑΕΚ, στο πρώτο ματς στη μετά-Δέλλα εποχή και με τον Στέλιο Μανωλά στον πάγκο.

Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα, η «Ένωση» έκανε την… ολική επαναφορά  επικρατώντας με το εμφατικό 5-1 του Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.

Με πρωταγωνιστή τον Βάργκας -που επανήλθε στην ενδεκάδα και πέτυχε δυο όμορφα γκολ- και σκόρερ επίσης τους Αραβίδη, Μπαρμπόσα και Μπουονανότε, οι «κιτρινόμαυροι» πρόσφεραν ωραίο θέαμα στους οπαδούς τους.

 

Δεν ήταν, όμως, όλα ευχάριστα στο ΟΑΚΑ καθώς για πρώτη φορά μετά από χρόνια υπήρξε και πάλι γκρίνια και μουρμούρα, κυρίως για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, για τον οποίο ακούστηκαν και κάποια συνθήματα...

Ο Ηρακλής έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της καλύτερης φετινής ΑΕΚ και δεν μπόρεσε να πετύχει τίποτα περισσότερο απ’ το «γκολ της τιμής» με τον Βέλλιο.

Οι συνθέσεις:

AEK: Μπαρόχα, Γκάλο, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Σιμόες (84' Κορδέρο), Βάργκας (74' Μπουονανότε), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης (55' Κρισάντους)

Ηρακλής: Περνίς, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Σαραμαντάς (46' Μπουλούτ), Μακρής, Πουρτουλίδης (70' Περόνε), Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (46' Ρομάνο), Πασάς, Βέλλιος.