X

Ο απόηχος του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού

Τρελό… μήνυμα από τον Σαββίδη στο instagram. Μήνυση στον Αρετόπουλο ετοιμάζεται να καταθέσει  ο Παναθηναϊκός.

Ant1news

Μεθυσμένοι από την επιτυχία τους απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ και περισσότερο ο Γιώργος Σαββίδης, γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μετά τη μεγάλη νίκη του «Δικέφαλου του Βορά», έκανε μια ανάρτηση στο instagram, όπου μαζί με μια φωτογραφία από τη γιορτινή Τούμπα, έγραψε, «Συγχαρητήρια στην ομάδα, τον προπονητή και φυσικά στους φιλάθλους μας που είναι οι καλύτεροι! Μπράβο ΠΑΟΚάρα μου! Συγνώμη που σας καταστρέψαμε, bye bye».

Η συγνώμη για την καταστροφή προφανώς απευθυνόταν στην ομάδα του Παναθηναϊκού που γνώρισε την ήτα με 3-1 στην «φλεγόμενη» Τούμπα.

 

«Βράζει» ο Παναθηναϊκός

Στο «τριφύλλι» πνέουν τα μένεα για την διαιτησία του Αρετόπουλου στο χθεσινό ντέρμπι και όπως διαρρέει από την πράσινη ΠΑΕ, ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης.

Τα παράπονα του Παναθηναϊκού από την διαιτησία του Αρετόπουλου είναι πολλά με κυριότερο την απόφαση του να καταλογίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής, από το οποίο ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν στα… άκρα, χωρίς να πτοούνται από τις απειλές της ΕΠΟ για αποβολή από το πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ θα έχει συνάντηση σήμερα με τον Γιάννη Αναστασίου και τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο και Δημήτρη Σαραβάκο, προκειμένου να αναλυθούν τα αίτια που έφεραν την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.