X

«Περίπατος» για την Ρεάλ – Νίκη και η Μπαρτσελόνα

«Συγκατοικούν» στην κορυφή της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα μετά τις νίκες επί των Λας Πάλμας και Χετάφε αντίστοιχα.

Ant1news

Προπόνηση ενόψει του μεγάλου αγώνα που ακολουθεί με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Μπερναμπέου», για την 4η αγωνιστική του Champions League (3/11), έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης με την Λας Πάλμας. Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ να πετύχει 3 γκολ και να φτάσει στη νίκη με 3-1, στο δεύτερο χρονικά ματς της 10ης αγωνιστικής της Primera Division. 

Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους ηγέτες της στην επίθεση Σουάρες και Νέιμαρ, απόντος βεβαίως του Λιονέλ Μέσι, η Μπαρτσελόνα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Χετάφε και έφτασε στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Η Βιγιαρεάλ έφτασε στην τρίτη θέση την Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά τη νίκη της στο "Μαδριγάλ" επί της Σεβίλης με 2-1 στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην Primera Division.

Βαθμολογική άνοδος και για τη Βαλένθια, που επικράτησε άνετα με 3-0 της ουραγού Λεβάντε στο "Μεστάγια" και φτάνοντας στους 15 βαθμούς ανέβηκε στην έκτη θέση.