X

Το απόλυτο μηδέν στο ντέρμπι της Λεωφόρου

Χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Αποδοκιμασίες προς τον Γιάννη Αναστασίου.

Ant1news

Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Από το αποτέλεσμα ευνοημένος είναι ο... Ολυμπιακός, που αύξησε τη διαφορά του από τους «πράσινους» στους οκτώ βαθμούς και από την Ένωση στους δέκα, διαφορά που αν και είναι νωρίς να χαρακτηριστεί «ασφαλείας», δίνει σαφές προβάδισμα τίτλου στους «ερυθρόλευκους».

Το ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο της Ένωσης συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα, εάν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα προερχόταν από ισάριθμες ήττες στα δύο προηγούμενα ντέρμπι που έδωσε με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ έδειξε σαφώς καλά στοιχεία, ιδιαίτερα στο μεσοαμυντικό της κομμάτι, σε αντίθεση με το «τριφύλλι» που στο δεύτερο κρας τεστ που έδωσε στο πρωτάθλημα (προηγήθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ) δεν έδειξε πολλά πράγματα και δεν πήρε αυτό που ήθελε.

Ενδεικτικό της απογοήτευσης του κόσμου ήταν οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου με το σφύριγμα της λήξης από τον Μάνταλο.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Πράνιτς, Λαγός (37 Ατζαγκούν), Ζέκα, Λουντ (46΄Ατζαγκουν), Νίνης (85' Καλτσάς), Καρέλης, Μπεργκ

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βάργκας (58΄Κορδέρο),  Σιμόες, Γιόχανσον, Μπαρμπόσα (84΄Μπουονανότε), Μάνταλος, Κρισάντους