X

Στον «αέρα» ο Αναστασίου

Αβέβαιο είναι πλέον το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τη νέα απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας και τις έντονες αποδοκιμασίες στη Λεωφόρο.

Ant1news

Του Γιώργοου Τριανταφυλλίδη

Ο Παναθηναϊκός είπε ουσιαστικά αντίο στον τίτλο από την 9η αγωνιστική μένοντας 8 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, μετά τη λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι. Η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν και πάλι απογοητευτική και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τον Γιάννη Αναστασίου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδοκίμασαν έντονα τον Έλληνα τεχνικό στη λήξη του αγώνα στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ για πρώτη φορά από το 2012 που βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ, αποδοκιμάστηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος από μερίδα οπαδών του τριφυλλιού.

Η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί. Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι έντονα προβληματισμένος και εντός της ημέρας θα υπάρξουν επαφές με τους Αναστασίου-Φύσσα-Βόκολο για το μέλλον της ομάδας και τις επόμενες κινήσεις. Φαίνεται ότι για πρώτη φορά υπάρχει θέμα προπονητή και ο Γιάννης Αναστασίου βρίσκεται στον "αέρα"...