X

“Τελειώνει” τον Αναστασίου ο Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ διέψευσε την είδηση της συνάντησης για την λύση της συνεργασίας, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Αναστασίου αποτελεί παρελθόν για την ομάδα.

Ant1news

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος "διαζυγίου" φαίνεται πως αναλύουν Γιάννης Αναστασίου και Γιάννης Αλαφούζος, που έχουν συνάντηση αυτήν την ώρα, στον απόηχο ακόμη μιας απογοητευτικής εμφάνισης του Παναθηναϊκού, παρά την διάψευση της σχετικής είδησης απο την ΠΑΕ.

Οι πράσινοι ουσιαστικά αποχαίρετησαν τις πιθανότητες για κατάκτηση του πρωταθλήματος ήδη από την 9η αγωνιστική, μένοντας 8 βαθμούς πίσω απο τον Ολυμπιακό, μετά την λευκή ισοπαλία με την ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι.

Ήδη απο το βράδυ της Κυριακής, όλα τα ενδεχόμενα ήταν ανοιχτά για τον Γιάννη Αναστασίου, τον οποίο η Διοίκηση του Παναθηναϊκού, ως και την σέντρα με την ΑΕΚ στήριζε, κόντρα στις διαθέσεις των οπαδών της ομάδας.

Φαίνεται πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όχι τα γιουχαϊσματα που ακούστηκαν για άλλη μια φορά σε βάρος του τεχνικού, αλλά οι αποδοκιμασίες που είχαν ως στόχο τον Γιάννη Αλαφούζο, για πρώτη φορά στην τριετή παρουσία στο τιμόνι της ομάδας, με συνέπεια ο Γιάννης Αναστασίου να θεωρείται οριστικά "τελειωμένος" απο τον Παναθηναϊκό.

Απο το πρωί είναι σε εξέλιξη ένα μπαράζ επαφών του επικεφαλής της πράσινης ΠΑΕ, καθώς όλα έδειχναν ότι υπάρχει "θέμα τεχνικής ηγεσίας" κι οι πληροφορίες επιμένουν πως ήδη τα στελέχη του Παναθηναϊκού έχουν αρχίσει την αναζήτηση νέας τεχνικής ηγεσίας, βλέποντας ότι και αποτελέσματα δεν έρχονται και ότι η υπομονή του κόσμου των πρασίνων έχει εξαντληθεί.