X

Στα “όπλα” και ο Καμπιάσο!

Μετά από 20 ημέρες απουσίας εντάσσεται κανονικά στις τάξεις των ερυθρολευκων για το "καυτό" ματς με την Ντιναμό.

Ant1news

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο προστέθηκε στη «φαρέτρα» του Μάρκο Σίλβα ενόψει της αυριανής κρίσιμης μονομαχίας του Ολυμπιακού με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πολύπειρος Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά και εντάχθηκε στην «ερυθρόλευκη» αποστολή έπειτα από 20 μέρες. Μία είδηση που σαφώς και χαροποίησε τον Μάρκο Σίλβα, καθότι ο 35χρονος είναι το πιο έμπειρο «γρανάζι» της… κόκκινης μηχανής, μολονότι δεν υπολογίζεται για βασικός.

«Ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει» λέει ο θυμόσοφος λαός, κάτι που φαίνεται πως ασπάζεται και ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο μόνος που μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα του αρχικού σχήματος είναι ο βιρτουόζος Ερνάνι, «παρκάροντας» στον πάγκο τον Πάρντο.

Κατά τα άλλα, ο Ρομπέρτο θα καθίσει κάτω από τα γκολπόστ, με τους Ομάρ, Μποτία, Σιόβα και Μαζουάκου να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Ο Κασάμι θα είναι ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς στη μεσαία γραμμή, με τον Κώστα Φορτούνη να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή. Ο Ιντέγε θα παραμείνει στην κορυφή της επίθεσης, με τον Σεμπά σε ένα από τα δύο άκρα.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμη οι Καπίνο, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Φινμπόγκασον και Πουλίδο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Μανιάτης, αλλά και ο Πραξιτέλης Βούρος για λόγους τακτικής.