X

Ολυμπιακό “ραντεβού” με την …ιστορία!

"Καυτή" αναμένεται η ατμόσφαιρα εντός κι εκτός  αγωνιστικού χώρου. Για το 3Χ3 πάνε οι "ερυθρόλευκοι" κόντρα στην Ντ. Ζάγκρεμπ. Το σχέδιο του Σίλβα.

Ant1news

Του Βασίλη Χατζηδάκη

Χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για τη νίκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στο «φλεγόμενο Γ. Καραϊσκάκης», απόψε στις 21:45, για το οποίο οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση, μετά τις πληροφορίες για "ραντεβού θανάτου μεταξύ οπαδών".

Μετά από την «πυρπόληση» του Λονδίνου και την «άλωση» του Ζάγκρεμπ, ο πρεσβευτής του ελληνικού ποδοσφαίρου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είναι έτοιμος για ακόμη ένα… ανδραγάθημα: να κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τρία σερί «τρίποντα» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να φτάσει στους 9 βαθμούς μόλις από την 4η αγωνιστική.

Ο Μάρκο Σίλβα κράτησε… "χαμηλά τη μπάλα" όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου η ομάδα του Πειραιά να «πετάξει» ψηλά στο «απόρθητο» κάστρο της. Με νίκη απόψε επί της Ντινάμο, οι πρωταθλητές εξασφαλίζουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία και το 2016, κυνηγώντας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές το «όνειρο» των «16».

Το σχέδιο του Σίλβα

Ο Πορτογάλος «στρατηγός» προσανατολίζεται να ανεβάσει την «ερυθρόλευκη» ταχύτητα για να χτυπήσει την δυσκίνητη κροατική άμυνα και να χαλάσει την ισορροπία της.

Ο «άσος» που θα… βγάλει από το μανίκι του ακούει στο όνομα Ερνάνι. Ο 24χρονος Πορτογάλος θα πάρει τη θέση του Πάρντο στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Σεμπά να παραμένει στο αριστερό.

Στην κορυφή της «γραμμής κρούσης» θα βρίσκεται ο Μπράουν Ιντέγε, με τον Κώστα Φορτούνη να αναλαμβάνει και πάλι το ρόλο του οργανωτή.

Τις κροατικές επιθέσεις στο κέντρο θα αναχαιτίζει το δίδυμο Κασάμι-Μιλιβόγεβιτς, ενώ η τετράδα Ομάρ, Μποτία, Σιόβα και Μαζουάκου θα αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο πριν τον Ρομπέρτο. 

Στο «οπλοστάσιο» του Ολυμπιακού βρίσκονται ακόμη οι Καπίνο, Ντα Κόστα, Σαλίνο, Φινμπόγκασον, Πάρντο, Πουλίδο, ενώ στα όπλα είναι και ο Καμπιάσο!