X

Προσαγωγές δεκάδων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αθήνα

Πάνω 100 Κροάτες και Σέρβοι οπαδοί έχουν προσαχθεί από χθες στην Ελλάδα, ενόψει του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού.

Ant1news

Στην προσαγωγή συνολικά 90 οπαδών προχώρησαν τα στελέχη του τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας σήμερα το πρωί από σύνδεσμο ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και ξενοδοχεία, όπου μένουν οι φίλαθλοι για τον αγώνα για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Πρόκειται για 77 Κροάτες, 5 Σέρβους και 8 Έλληνες, ενώ από αυτούς συνελήφθησαν 45 Κροάτες και 4 Σέρβοι, κάπως στην κατοχή τους βρέθηκαν αντικείμενα που εμπίπτουν στους νόμους περί όπλων και ναρκωτικών

Οι οπαδοί εντοπίστηκαν σε ξενοδοχεία της Αθήνας, αλλά και σε σύνδεσμο φιλάθλων ελληνικής ομάδας, είχαν στην κατοχή τους σιδερογροθιές, φωτοβολίδες, διάφορα εργαλεία, αλλά και ναρκωτικές ουσίες.

Χθες είχε γίνει προσαγωγή ακόμα 41 άτομα στην κοιλάδα των Τεμπών. Επρόκειτο για οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα, οι οποίοι είναι αδελφοποιημένοι με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και «θανάσιμοι εχθροί» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Την προηγούμενη νύχτα, οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν επιτεθεί σε τουρίστες από το Μαυροβούνιο, στο Μοναστηράκι, τους οποίους πέρασαν για οπαδούς της Ντιναμό.