X

Στην Αθήνα ο Στραματσιόνι

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έφτασε στη χώρα μας τα ξημερώματα. Σήμερα οι τελικές συζητήσεις και η υπογραφή του συμβολαίου του με τους "πράσινους".

Ant1news

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Αντρέα Στραματσιόνι. Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και αμέσως κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί.

Τον Ιταλό προπονητή υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Λεωνίδας Βόκολος και αφού τον παρέλαβε αναχώρησαν αμέσως χωρίς να πουν το παραμικρό.

Στη διάρκεια της ημέρας ο 39χρονος τεχνικός θα συναντηθεί με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τις τελικές συζητήσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει έως τώρα θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2017.

Οι ετήσιες απολαβές του (με τους συνεργάτες που θα φέρει) θα φτάνουν τις 750.000 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους κατάκτησης τίτλων.

Την πρώτη του προπόνηση θα κάνει την προσεχή Τετάρτη, μιας και αύριο και την Τρίτη είναι προγραμματισμένο ρεπό, ενώ το ντεμπούτο του σε επίσημο ματς θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».