X

Αποφασισμένος να επιβάλει αυστηρή πειθαρχεία ο Σκίμπε στην Εθνική

Κομμένες οι κλήσεις στα κινητά τηλέφωνα για τους διεθνείς τις ώρες που απαιτείται προσήλωση. Η αποστολή για τα 2 φιλικά της Εθνικής.

Ant1news

Τις διαθέσεις του έδειξε με το «καλημέρα» ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας, πιστεύοντας ότι η ανάκαμψη θα έρθει και μέσω της επιβολής της πειθαρχίας που είναι αλήθεια ότι είχε χαθεί από τα αποδυτήρια της ομάδας.

Ο Γερμανός τεχνικός στην πρώτη του επαφή με τους παίκτες, ζήτησε να απενεργοποιηθούν τα κινητά την ώρα της π0ροπόνησης και επεσήμανε πως αυτό θα ισχύει και σε άλλες στιγμές, όπως για παράδειγμα την ώρα των ομιλιών και του φαγητού.

Στο πλευρό του Σκίμπε θα βρίσκεται και ο ομογενής τεχνικός Ηρακλής Μεταξάς, ενώ στη θέση του παραμένει ο Μιχάλης Τσάνας.

Η εθνική μας προπονήθηκε σήμερα το απόγευμα ενόψει των δυο φιλικών αναμετρήσεων με το Λουξεμβούργο την επόμενη Παρασκευή και με την Τουρκία στις 17 του μήνα.

Στην διάθεση του Σκίμπε θα βρίσκονται 25 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα «κοπούν» δυο στη συνέχεια, πιθανότατα ένας στόπερ (Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανωλάς και Μόρας) και ένας δεξιός μπακ (Τοροσίδης, Κίτσιου, Βύντρα). Επίσης έχουν προσκληθεί οι: Καρνέζης, Καπίνο, Βελλίδης, Χολέμπας, Τζαβέλλας, Πέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Πέλκας, Νίνης, Φορτούνης, Αθανασιάδης, Μήτρογλου, Καρέλης, Αραβίδης και Γιάννου.