X

Φιλική ήττα στην «πρώτη» του Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής

Η Ελλάδα ηττήθηκε (1-0) από το Λουξεμβούργο αποδεικνύοντας και πάλι ότι χρειάζεται πολλά περισσότερα από μία αλλαγή προπονητή.

Ant1news


Πειραματίστηκε σε πρόσωπα και συστήματα ο Μίκαελ Σκίμπε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής αλλά το αρνητικό σερί συνεχίστηκε.  Ήττα, έστω και φιλική, 1-0 από το Λουξεμβούργο. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο α' ημίχρονο παρουσιάστηκε ως μια ομάδα που είναι ανώτερη ποιοτικά από τον αντίπαλό της. Έχασε ευκαιρίες κι έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να σκοράρει. 

Ωστόσο, στο β' 45λεπτο μέρος εμφανίστηκαν οι παιδικές... ασθένειες από τα ματς των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιοακιμ νίκησε τον Καπίνο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-0). 

Οι ενδεκάδες: 

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ, Σανό, Φίλιπς (67΄ Παγιάλ), Γκέρσον (76΄ Τιλ), Μάρτινς (63΄ Ντα Μότα), Μπενσί (90΄+2 Σνελ), Γιοακίμ, Μαλζέ, Ντελγκάντο, Μουτς (84΄ Χολτέρ), Γιανς 

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο, Βύντρα, Σιόβας (78΄ Μόρας), Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ταχτσίδης, Σάμαρης, Πέλκας (46΄ Τζιόλης), Χολέμπας (69΄ Αραβίδης), Καρέλης, Μήτρογλου