X

Euro 2016: Προβάδισμα πρόκρισης για την Ουκρανία 2-0 την Σλοβενία

Έτοιμη να σπάσει την «κατάρα» που την κυνηγάει στα μπαράζ των EURO η Ουκρανία, μετά την καθαρή της νίκη επί των Σλοβένων.

Ant1news

Ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για το EURO 2016 στη Γαλλία, είναι πλέον η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ουκρανίας μετά την νίκη της με 2-0 επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Σλοβενίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, απειλώντας όμως μόνο από στημένες φάσεις. Ευτύχησαν όμως να προηγηθούν στο σκορ στο 22’ με τον Γιαρμολένκο και να κλείσουν προηγούμενοι το ημίχρονο.

Η Ουκρανία διπλασίασε τα τέρματα της στο 54’ με τον Σελεζνιόβ και κράτησε το 2-0 χάρη στις αποκρούσεις του Χαντάνοβιτς, δινοντας το δικαίωμα στους 35.000 φίλους της που βρισκόντουσαν στις εξέδρες να πανηγυρίσουν έξαλλα.

Ουκρανία : Πιατόβ, Φεντέτσκι, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Σεβτσούκ, Ριμπάλκα, Γιαρμολένκο (90' Καρανάγεβ), Σιντόρτσουκ, Γκάρμας (80' Μαλινόβσκι), Κονοπλιάνκα, Σελεζνιόβ (84' Κράβετς)

Σλοβενία : Χαντάνοβιτς, Μπρέτσκο, Ίλιτς, Σέζαρ, Γιόκιτς, Κριν, Κούρτιτς, Καμπλ, Μπίρσα (72' Πέτσνικ), Ίλιτσιτς (63' Μπέζιακ), Νοβάκοβιτς (90' Λιουμπιγάνκιτς)